Оренда автомобілів на весілля від Vezem Auto

heading_title

Оренда автомобілів на весілля від Vezem Auto

Вступ до шлюбу є одним із найпамятніших моментів у житті людини. Це дивовижна мить, що знаменує собою створення нової сімї.

Щоб весілля пройшло незабутньо та назавжди відклалося в пам’яті молодят теплими спогадами, компанія Vezem Auto надає в оренду ексклюзивні автомобілі на будь-який смак.


Автопарк 
Vezem Auto


Асортимент автівок поділяється на 
PremiumBusiness та Standart класи. Також доступні мікроавтобуси й пікапи.

Premium. У VIP-категорії знаходяться по-справжньому ексклюзивні авто, що не доступні в жодному іншому сервісі з оренди авто. До ваших послуг пропонуються: Mercedes G-Class G500, Mercedes G-Class G63 AMG, Audi Q7 TDI, Cadillac Escalade та багато інших преміальних позицій.


Статус, неповторний дизайн та максимальний комфорт автомобілів подарують яскраві емоції й стануть прикрасою будь-якого весілля.

Business. У категорії бізнес-класу також представлені унікальні автомобілі, котрі надає для оренди лише компанія Vezem AutoСеред них: Tesla Model 3 Long Range, Infiniti Q60 AWD, Ford Mustang, Land Rover Discovery, Mercedes-Benz CLA та інші автівки на будь-які вподобання.


У даній категорії оптимально поєднані якість, ціна та ексклюзивність. Будь-яке авто бізнес-класу неодмінно даруватиме відчуття комфорту і викликатиме захоплення присутніх.

Standart, мікроавтобуси, пікапиVezem Auto дбає про комфорт клієнтів. Для зручної організації трансферів гостей на весіллі, а також для перевезення необхідного вантажу, ми надаємо в оренду ультрасучасні мінівени Mercedes-Benz V-Class та надпотужні американські пікапи FORD F-150.

У категорії Standart також представлені різноманітні седани та кросовери з яскравим дизайном.


Усі автівки проходять регулярний ТО та знаходяться в бездоганному стані.

Переваги оренди Vezem Auto

Наші переваги не обмежуються лише широким асортиментом авто. Для клієнтів також доступна низка унікальних бонусів та пропозицій:

Найкраща цінаVezem Auto надає автомобілі подобово. При цьому ціна прокату є нижчою, ніж в івент-агентств, що пропонують авто погодинно. Таким чином наші клієнти отримують автомобілі на довший термін з економією фінансів;

Швидке оформлення. Персональний менеджер заздалегідь готує договір. Безпосереднє оформлення автомобіля триває декілька хвилин. Протягом усього періоду оренди за необхідності надаються консультації в режимі 24/7;

Ідеальний стан автоПеред подачею усі авто проходять комплексну мийку. Також ми надаємо автомобілі з повним баком пального.

Оренда авто з водіємЗручна опція для тих, хто не бажає перебувати за кермом. Персональний водій завжди знаходиться у потрібному місці та допомагає з трансфером інших осіб.