5 причин взяти напрокат Гелік від Vezem Auto

heading_title

5 причин взяти напрокат Гелік від Vezem Auto

Mercedes-Benz G-Клас (Ґелендеваґен) є одним із найстатусніших автомобілів, що зустрічаються на українських дорогах. «Гелік» має безліч шанувальників по всьому світу, серед яких чимало успішних та впливових особистостей. Це саме те авто, що точно не залишає байдужим нікого.

Опинитися за кермом G-Класу, напевно, не відмовився б жоден водій. Саме тому Прокат Vezem Auto пропонує оренду цих культових позашляховиків на простих та лояльних умовах:
1.Mercedes G-Class G500 2019 року

Оновлений дизайн, ультракомфортний салон, понад 400 кінських сил та розгін до 100 км/год за 5 секунд ― усе це закладено в «Гелік», що доступний в Прокаті Vezem Auto у будь-який час.


Дана модель неодмінно подарує відчуття абсолютного ексклюзиву, адже практично не зустрічається для оренди в Україні. Mercedes G-Class G500 створений для того, щоб дарувати незабутні емоції. Обираючи такий «Гелік», подорож з друзями, яскрава фотосесія чи просто ділова поїздка перетворюються на справжнє свято.

2.
Mercedes G-Class G63 AMG 2013 року

Класична модель, що перевірена часом. Даний «Гелік» вважається одним з кращих позашляховиків світу. Побувати за кермом цього автомобіля хоча б раз варто кожному автолюбителю.


У Прокаті Vezem Auto Mercedes G-Class G63 AMG доступний для оренди на будь-який термін. Оформити автомобіль вдасться від 190$, що є найкращою ціною оренди в Україні.

3. 
Оренда «Геліка» з персональним водієм

Статусний автомобіль передбачає і наявність власного водія. З цією метою Прокат Vezem Auto пропонує послуги досвідчених спеціалістів.

Водій завжди перебуває у вказаному місці в необхідний час. Немає ніякої додаткової оплати за періоди очікувань. Також власний водій допомагає з організацією трансферу для третіх осіб.

4.
Оренда «Геліка» з персональною охороною

Прокат Vezem Auto дбає про безпеку клієнтів. У будь-якій ситуації досвідчений охоронець забезпечує спокій під час поїздки. У зв’язці з водієм команда професіоналів організовує швидке пересування по складеному маршруту.

5.
Оформлення за лічені хвилини

Прокат Vezem Auto гарантує оперативне оформлення та подачу будь-якого автомобіля. Персональний менеджер завчасно готує договір та надає необхідні консультації в режимі 24/7. Перед подачею авто проходить комплексну мийку та має повний бак пального.